[Filmovita] Petar Zecimir: Skok u avanturu (2021) Filmovi Online sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Petar Zecimir: Skok u avanturu  cijeli film,Petar Zecimir: Skok u avanturu  cijeli film na hrvatskom,Petar Zecimir: Skok u avanturu  cijeli film sa prevodom,gledaj Petar Zecimir: Skok u avanturu  2020 cijeli film,gledaj Petar Zecimir: Skok u avanturu  2020 cijeli film online | online filmovi Petar Zecimir: Skok u avanturu  bez registracije.


▷ 'Gledati!' Kino ► ► Petar Zecimir: Skok u avanturu  Online sa Prevodom

Petar Zecimir: Skok u avanturu  ceo film, Petar Zecimir: Skok u avanturu  gledaj online, Petar Zecimir: Skok u avanturu  film online sa prevodom, Petar Zecimir: Skok u avanturu  film sinhronizovano na srpski, Petar Zecimir: Skok u avanturu  srbija,

Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 ceo film sa prevodom

Peter Rabbit 2: The Runaway (također poznat i kao Peter Rabbit 2) je 3D avanturistička komična komedija iz 2021. godine koja je režirana i producirana od Willa Glucka, koji je zajedno s Patrickom Burleighom napisao scenarij. Film je nastavak Petrova zeca iz 2018. u produkciji Sony Pictures Animation, a temelji se na pričama o zecu Peteru koje je stvorila Beatrix Potter. U filmu glumi glas Jamesa Cordena kao naslovnog lika, uz Rose Byrne, Domhnall Gleeson i Davida Oyelowa u ulogama uživo, te glasovi Elizabeth Debicki, Lennie James i Margot Robbie.

Nakon što se suočio s brojnim kašnjenjima u odnosu na izvorni datum izlaska u veljači 2020. zbog pandemije COVID-19, film je u kino izdanju izdao Sony Pictures Releasing pod oznakom Columbia Pictures, prvo u Australiji 25. ožujka 2021., zatim u Ujedinjenom Kraljevstvu u svibnju 17. i u Sjedinjenim Državama 11. lipnja. Film je zaradio preko 153 milijuna dolara diljem svijeta i dobio je mješovite kritike od kritičara.

 
IZVORNO IME: Peter Rabbit 2: The Runaway
REDATELJ: Will Gluck  |  ŽANR: animirani
ULOGE: Luka Bulić, Doris Pinčić, Slavko Sobin, Tihana Lazović, Dušan Bućan, Franjo Dijak
TRAJANJE FILMA: 93 min  |  GODINA: 2021  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 09.09.2021

SADRŽAJ FILMA:
Vjenčanje Thomasa McGregora i Bea McGregor održava se sa svim njihovim prijateljima, ljudskim i životinjskim. Zec Petar prihvaća ovaj novi dio svog života. Nakon medenog mjeseca, Thomas pomaže Bei u knjigama priča za njenu djecu temeljenim na Petru i njegovim prijateljima. Peter je pomalo zaprepašten znajući da su ga knjige prikazale kao nestašnog. Bea tada poštom dobiva pismo od izdavača koji želi distribuirati njezine knjige.

Thomas i Bea odvode Petera, Benjamina, Flopsyja, Mopsyja i Cottontaila u susret izdavaču Nigelu Basil-Jonesu. Nigel predstavlja svoj marketinški plan prema zečevima, koji Petra prikazuje kao loše sjeme. Čak vide i pano za potencijalni film o zecu Peteru, zbog čega izgleda potpuno zlobno. Uplašeni Petar odlazi iz grupe i odlazi u grad gdje susreće starijeg zeca po imenu Barnabas. Barnabas prepoznaje Petra kao sina svog starog prijatelja, no hvatači životinja ih nažalost hvataju i odvode do kilograma kućnih ljubimaca. Bea počinje predavati prava na svoje knjige Nigelu, u dogovoru da se knjige neće pretvoriti u neku imovinu za preuzimanje novca. No postaje očito da je to Nigelov plan jer je poznat po tome što je jednostavne koncepte pretvorio u nešto za komercijalniju i suvremenu publiku.

Petra i Barnabu prima djevojčica Amelia i drži ih u kavezu. Barnabas uspijeva osloboditi sebe i Petra uz pomoć svoje posade: miša Samuela Whiskersa, jezivog mačka Toma Kittena i njegove sestre Mittens. Svi odlaze u grad s hranom nakon što su upali u hladnjak. Thomas i Bea tada pronalaze Petra i odvode ga kući dok se Barnabas vraća u svoje skrovište.

Sljedećeg dana, Peter vodi Benjamina i njegove sestre da mu se pridruže u susretu s Barnabinom posadom. Barnaba prepoznaje Petrovu obitelj i svima njima otkriva svoj veliki plan. On i njegova posada žele opljačkati s poljoprivrednog tržišta, a njihov veliki rezultat su pakiranja suhog voća. U međuvremenu, Thomas i Bea ponovno se susreću s Nigelom kako bi razmotrili dizajn zečeva. Thomas počinje shvaćati da Nigelove ideje nisu u najboljem interesu Beaina djela. Zečevi su prikupili pomoć svojih prijatelja životinja, gospođe Tiggy-Winkle, Jemime Puddle-Duck, Jeremyja Fishera, Pigling Blanda, Felixa D'eera i Tommyja Brocka kako bi im uspjeli opljačkati. Nakon što su osušeno voće ubacili u kamion za bijeg, sve životinje, uključujući Benjamina i sestre, uhvaćene su od strane ljudi koji lupaju kućne ljubimce. Na Petrovo zaprepaštenje, pokazalo se da je Barnabas samo njega i njegove prijatelje koristio da suho voće zadrži za sebe. Čak je i namjerno upoznao Petra u gradu nakon što je o njemu pročitao u njegovoj knjizi, a da nije ni upoznao Peterovog oca. Svatko je kriv Peteru što ih je uvalio u ovaj nered, dok se on sam osjeća krajnje užasno.

Peter poziva Thomasa za pomoć u oporavku prijatelja. Nakon što su svojim kamionom udarili u zalogaj, odlaze do Bee po pomoć dok je ona na sastanku s Nigelom i drugima iz izdavačke kuće. Bea shvaća Nigelove namjere i izvlači svoje priče iz njegova društva. Nakon što je razgovarala s Thomasom, pristaje pomoći njemu i Peteru da oporave sve svoje prijatelje.

Peter, Benjamin i sestre zatim odlaze u Barnabasino skrovište gdje okreću stolove vezujući Barnabasu i njegovu posadu za konopce tako da ih sve odvuku kad vlasnik obližnje krojačke kuće ode u svom kamionu. Tada ih svi zarobljavaju, a Barnabu vraćaju tamo gdje je jednom pobjegao. Kunići zatim vraćaju svo suho voće svojim vlasnicima. Zečevi se ponovno pridružuju Thomasu i Beau dok se voze kući s Peterom koji je odlučio biti spremniji slušati one koji ga vole.

U prvoj sceni sa srednjim kreditima, Bea i Thomas dobivaju djevojčicu, dok se otkriva da je objavljena druga knjiga, pod nazivom Zec Peter 2. U drugoj sceni sa srednjim kreditima, pijetao i njegova djeca vjeruju da pjevuše u ujutro (baš kad se raspršivači uključuju) kako bi spasili farmu od "vatrene kugle" (sunca).


Petar Zecimir: Skok u avanturu  cijeli film
Petar Zecimir: Skok u avanturu  cijeli film na hrvatskom
Petar Zecimir: Skok u avanturu  cijeli film sa prevodom
gledaj Petar Zecimir: Skok u avanturu  2020 cijeli film
gledaj Petar Zecimir: Skok u avanturu  2020 cijeli film online
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 Online film its prevodom
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 Prevodom
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 Online 4k Quality
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 Streaming HD video
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 Full-Movies
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 Movie Releases
Watch Movies Online for Free in 2021
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 FullMovie Online
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 full Movie Watch Online
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 full English Full Movie
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 full English Film
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 full Movie sub France
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 English Full Movie,
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 Full Movie Eng Sub
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 full Movie subtitle
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 full Movie spoiler
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 full Film Online
Petar Zecimir: Skok u avanturu  2021 full Movie stream free


❏ STREAMING MEDIA ❏

Streaming media is multimedia that is constantly received by and presented to an end-user while being delivered by a provider. The verb to stream refers to the process of delivering or obtaining media in this manner.[clarification needed] Streaming refers to the delivery method of the medium, rather than the medium itself. Distinguishing delivery method from the media distributed applies specifically to telecommunications networks, as most of the delivery systems are either inherently streaming (e.g. radio, television, streaming apps) or inherently non-streaming (e.g. books, video cassettes, audio CDs). There are challenges with streaming content on the Internet. For example, users whose Internet connection lacks sufficient bandwidth may experience stops, lags, or slow buffering of the content. And users lacking compatible hardware or software systems may be unable to stream certain content.

Live streaming is the delivery of Internet content in real-time much as live television broadcasts content over the airwaves via a television signal. Live internet streaming requires a form of source media (e.g. a video camera, an audio interface, screen capture software), an encoder to digitize the content, a media publisher, and a content delivery network to distribute and deliver the content. Live streaming does not need to be recorded at the origination point, although it frequently is.

Streaming is an alternative to file downloading, a process in which the end-user obtains the entire file for the content before watching or listening to it. Through streaming, an end-user can use their media player to start playing digital video or digital audio content before the entire file has been transmitted. The term “streaming media” can apply to media other than video and audio, such as live closed captioning, ticker tape, and real-time text, which are all considered “streaming text”.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments