[Filmovita] Iza rešetaka (2021) Filmovi Online sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Iza rešetaka  cijeli film,Iza rešetaka  cijeli film na hrvatskom,Iza rešetaka  cijeli film sa prevodom,gledaj Iza rešetaka  2020 cijeli film,gledaj Iza rešetaka  2020 cijeli film online | online filmovi Iza rešetaka  bez registracije.


▷ 'Gledati!' Kino ► ► Iza rešetaka  Online sa Prevodom

Iza rešetaka  ceo film, Iza rešetaka  gledaj online, Iza rešetaka  film online sa prevodom, Iza rešetaka  film sinhronizovano na srpski, Iza rešetaka  srbija,

Iza rešetaka  2021 ceo film sa prevodom

Copshop je američki akcijski triler film 2021. godine koji je režirao Joe Carnahan, a prema priči McLeoda i Marka Williamsa napisali Kurt McLeod i Carnahan. U filmu glume Gerard Butler, Frank Grillo i Alexis Louder, a smješten je u policijsku postaju u malom gradu koja postaje bojno polje između ubojice, policajca novaka i prevaranta.

Copshop je 10. rujna 2021. u Velikoj Britaniji objavio STXfilms, a 17. rujna 2021. u Sjedinjenim Državama izdao ga je Open Road Films. Kritičari su dobili općenito pozitivne kritike.

 
IZVORNO IME: Copshop
REDATELJ: Joe Carnahan  |  ŽANR: akcija, triler
ULOGE: Gerard Butler, Frank Grillo, Toby Huss
TRAJANJE FILMA: 108 min  |  GODINA: 2021  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 16.09.2021

SADRŽAJ FILMA:
Umjetnik i popravljač Teddy Murretto u bijegu je u ukradenom policijskom automobilu bez oznaka koji se pokvari nedaleko od kasina u Nevadi. Usred tučnjave ispred kockarnice, Murretto udara pesnicu policajku novaka Valerie Young kako bi ga zatvorila i zaštitila od njegovih progonitelja. Jedan od tih progonitelja, ubojica Bob Viddick, biva zatvoren u isti zatvor u malom gradu pretvarajući se da je pijan i zabijajući automobil u policijski automobil koji je Murretto napustio, a to su istraživala dva državna policajca.

Murretto i Viddick smješteni su u odvojene ćelije, što je u početku osujetilo Viddickov plan da ubije Murretta. Međutim, Viddick je postavio malu zapaljivu napravu na ulazu u stanicu i kad se upali i požarni alarm uključi, iskoristi zabunu. Viddick tuče pijanog čovjeka koji mu dijeli ćeliju i onesposobljava policijskog narednika, ukradući mu pištolj. Sprema se ubiti Murretta kad ga Young prekine i vrati u ćeliju.

Dok Murretto i Viddick trguju, novi ubojica ulazi u policijsku postaju - Anthony Lamb, drugi ubojica angažiran da ubije Murretta. Ušavši u postaju s buketom balona kao pokrićem, brzo ubija nekoliko policajaca. Young otkriva pokolj i povlači se iza neprobojnog stakla u ćelije u kojima se nalaze Murretto i Viddick. U tuči metaka, jedan od Youngovih vlastitih metaka rikošetira i pogađa je u trbuh. Korumpirani policajac Huber, koji je krao drogu iz ormarića za dokaze i ubio narednika tijekom Lambove pucnjave, otkriva svoju izdaju Youngu i udružuje snage s Lambom dok pokušavaju probiti zid zatvorskih ćelija. Murretto objašnjava da je radio za šefa mafije u kasinu u Nevadi i pokušao otkupiti državnog odvjetnika Williama Fentona. Kad Fenton nije surađivao i bio je brutalno ubijen, ispostavilo se da je snimio svoje razgovore s Murrettom. Kako bi spasio vlastitu kožu, Murretto je pristao surađivati ​​s FBI -om, što je navelo mafijaškog šefa da pošalje unajmljene ubojice za njim.

Murretto i Viddick apeliraju na Young za ključeve svojih ćelija. Murretto uspijeva uvjeriti Younga da mu preda ključeve, na zaprepaštenje Viddicka. Young ga pušta da krene na Hubera i Lamba. Baš kao što je Lamb upucao dvojicu Youngovih kolega policajaca nakon što su ga uhvatili i Hubera koji su pokušali probiti zid, Murretto dolazi na mjesto događaja i napada Lamba i Hubera. U tuš kabini ispunjenoj parom Lamb greškom puca u Hubera dok ga Murretto proganja. U međuvremenu se pojavljuje Viddick (koji je konačno uvjerio Younga da i njega pusti), ubada Lamb i nudi Murrettu priliku da ubije Lamba i osveti smrt njegovog bivšeg i sina. Murretto umjesto toga upuca i Viddicka i Lamba, pa natoči benzin po cijeloj prostoriji, namjeravajući zapaliti cijelu postaju i napustiti mjesto događaja, otkrivajući njegovu pravu prirodu.

Upravo kad se Murretto sprema otići, suočava se s Youngom, koja je u međuvremenu naišla na njezinu prostrijelnu ranu. Prijeti mu da će ga vratiti u ćeliju, ali Murretto pali mjesto. Young se intenzivno sukobljava s Murrettom i konačno će ga ustrijeliti, kada dolazi drugi korumpirani policajac (detektivka Deena Schier, istražiteljica u slučaju Fenton) i umjesto nje puca. Dednu hitno puca Viddick, koji vodi Young na sigurno van, a zatim bježi u policijskom autu.

Dok ga odvozi vozilo hitne pomoći, Young dobiva radio stanicu o postaji ukradenog policijskog vozila. Napušta bolničarke kraj ceste, otima ambulantna kola i odlazi u potjeru za Viddickom, a obojica pjevaju istu pjesmu.


Iza rešetaka  cijeli film
Iza rešetaka  cijeli film na hrvatskom
Iza rešetaka  cijeli film sa prevodom
gledaj Iza rešetaka  2020 cijeli film
gledaj Iza rešetaka  2020 cijeli film online
Iza rešetaka  2021 Online film its prevodom
Iza rešetaka  2021 Prevodom
Iza rešetaka  2021 Online 4k Quality
Iza rešetaka  2021 Streaming HD video
Iza rešetaka  2021 Full-Movies
Iza rešetaka  2021 Movie Releases
Watch Movies Online for Free in 2021
Iza rešetaka  2021 FullMovie Online
Iza rešetaka  2021 full Movie Watch Online
Iza rešetaka  2021 full English Full Movie
Iza rešetaka  2021 full English Film
Iza rešetaka  2021 full Movie sub France
Iza rešetaka  2021 English Full Movie,
Iza rešetaka  2021 Full Movie Eng Sub
Iza rešetaka  2021 full Movie subtitle
Iza rešetaka  2021 full Movie spoiler
Iza rešetaka  2021 full Film Online
Iza rešetaka  2021 full Movie stream free


❏ STREAMING MEDIA ❏

Streaming media is multimedia that is constantly received by and presented to an end-user while being delivered by a provider. The verb to stream refers to the process of delivering or obtaining media in this manner.[clarification needed] Streaming refers to the delivery method of the medium, rather than the medium itself. Distinguishing delivery method from the media distributed applies specifically to telecommunications networks, as most of the delivery systems are either inherently streaming (e.g. radio, television, streaming apps) or inherently non-streaming (e.g. books, video cassettes, audio CDs). There are challenges with streaming content on the Internet. For example, users whose Internet connection lacks sufficient bandwidth may experience stops, lags, or slow buffering of the content. And users lacking compatible hardware or software systems may be unable to stream certain content.

Live streaming is the delivery of Internet content in real-time much as live television broadcasts content over the airwaves via a television signal. Live internet streaming requires a form of source media (e.g. a video camera, an audio interface, screen capture software), an encoder to digitize the content, a media publisher, and a content delivery network to distribute and deliver the content. Live streaming does not need to be recorded at the origination point, although it frequently is.

Streaming is an alternative to file downloading, a process in which the end-user obtains the entire file for the content before watching or listening to it. Through streaming, an end-user can use their media player to start playing digital video or digital audio content before the entire file has been transmitted. The term “streaming media” can apply to media other than video and audio, such as live closed captioning, ticker tape, and real-time text, which are all considered “streaming text”.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments