Gledaj Venom (2018) cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Srpski Online Sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Venom filmovi sa prevodom (2018) u HD formatu Gledaj Venom filmove online potpuno besplatno filmovi sa prevodom hrvatski i srpski

Gledajte mogu gledati Venom filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/3mKZqqe

Gledajte Venom Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


Venom (2018) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Venom , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Venom?
Venom je američki film o superjunacima iz 2018. s istoimenim likom Marvel Comics, u produkciji Columbia Picturesa u suradnji s Marvelom [5] i Tencent Pictures. Distribuira ga Sony Pictures Releasing, prvi je film u Sonyjevom Spider-Man Universeu. Režirao Ruben Fleischer po scenariju Jeffa Pinknera, Scotta Rosenberga i Kelly Marcel, a u filmu glumi Tom Hardy kao Eddie Brock/Venom, zajedno s Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze i Reidom Scottom. U filmu, novinar Brock dobiva velesile nakon što je ugostio vanzemaljskog simbiota čija vrsta planira invaziju na Zemlju.

 


Kada je pušten Venom?
Venom je objavljen u Sjedinjenim Državama 5. listopada 2018. Dobio je općenito negativne kritike zbog svog narativnog, nedosljednog tona i nedostatka snažne veze sa Spider-Manom, iako je Hardyjev nastup dobio pohvale. Film je postigao uspjeh na kino blagajnama, postavši sedmi film s najvećom zaradom u 2018. godini s više od 856 milijuna dolara diljem svijeta, te je postavio nekoliko rekorda na blagajnama za svoje listopadsko izdanje. Nastavak, Venom: Let There Be Carnage, bit će objavljen u listopadu 2021..

 

 

Pročitajte zaplet iz filma Venom        
Istražujući prostor za nove nastanjive svjetove, sonda koja pripada korporaciji za bioinženjering Life Foundation otkriva komet prekriven simbiotskim oblicima života. Sonda se vraća na Zemlju s četiri uzorka, ali jedan bježi i uzrokuje pad broda u Maleziji. Zaklada Život oporavlja ostala tri i prenosi ih u svoju istraživačku ustanovu u San Franciscu, gdje otkrivaju da simbioti ne mogu preživjeti bez domaćina koji diše kisik, a koji često fatalno odbacuju simbiozu. Istraživački novinar Eddie Brock čita o tim ljudskim suđenjima u povjerljivom dokumentu koji ima njegova zaručnica Anne Weying, odvjetnica koja priprema obranu tužbe za Zakladu Life. Brock se suočava s direktorom Life Foundation Carltonom Drakeom oko suđenja, što je dovelo do toga da su i Brock i Weying ostali bez posla. Slijedom toga, Weying prekida njihovu vezu.

Šest mjeseci kasnije, Drakeova suđenja o simbiozi bliža su uspjehu, iako jedan od njegovih simbiota umire zbog nepažnje. Brocku prilazi Dora Skirth, jedna od Drakeovih znanstvenica koja se ne slaže s njegovim metodama i želi ga razotkriti. Ona pomaže Brocku da provali u istraživačku ustanovu u potrazi za dokazima, a on saznaje da je njegova poznanica, beskućnica po imenu Maria, jedan od ispitanika. Brock pokušava spasiti Mariju, ali simbiot koji je posjeduje prenosi se na njegovo tijelo, a da on to nije ni znao, ostavljajući je mrtvu. Brock bježi i uskoro počinje pokazivati ​​čudne simptome. On se obraća Weyingu za pomoć, a njezin novi dečko, Dr. Dan Lewis, otkriva simbiota pri pregledu Brocka. Drake izlaže Skirth preostalom zarobljeničkom simbiotu, ubijajući oboje. Ovo ostavlja simbiota unutar Brocka kao jedini poznati preživjeli primjerak.

Drake šalje plaćenike da pokupe simbiota iz Brocka, no on se oko njegova tijela manifestira kao čudovišno stvorenje koje se bori protiv napadača. Kasnije se Brocku predstavlja kao Venom i objašnjava da komet traži planete na kojima simbioti mogu posjedovati i proždirati stanovnike. Venom se nudi poštedjeti Brocka ako pomogne simbiotima da postignu svoj cilj, a Brock dolazi uživati ​​u nadljudskim svojstvima kojima ga simbiot obuzima. Brock upada na njegovo staro radno mjesto kako bi predao dokaze o Drakeovim zločinima, ali je okružen specijalcima i prisiljen se preobraziti kako bi pobjegao. Weying svjedoči ovoj transformaciji i odvodi Brocka natrag u Lewisov ured, gdje objašnjavaju da simbiot polako truli Brockove unutarnje organe. Brock primjećuje da simbiot ima dvije slabosti: jaku buku i vatru. Iako Venom tvrdi da se oštećenje organa može poništiti, Weying koristi MRI aparat kako bi pomogao Brocku da se odvoji od simbiota. Brocka tada zarobljavaju Drakeovi ljudi.

U međuvremenu, četvrti simbiot, Riot, probija se od Malezije do San Francisca skakućući s tijela na tijelo. Povezuje se s Drakeom, koji pristaje uzeti svemirsku sondu Riot in a Life Foundation kako bi prikupio ostatak simbiota i donio ih na Zemlju. Nevoljko se vežu s Venomom kako bi mogli osloboditi Brocka. Kad se Brock i Venom ponovno spoje, potonji izjavljuje da je bio ubjeđen da pomogne u zaštiti Zemlje od svoje vrste kroz interakciju s Brockom, a par pokušava zaustaviti Riot i Drakea uz Weyingovu pomoć. Venom oštećuje sondu tijekom polijetanja, uzrokujući da eksplodira i ubije i Riota i Drakea. Nakon incidenta, Brock se vraća novinarstvu, dok Weying vjeruje da Brock nakon ovoga više nije vezan za Venom, te da je Venom također poginuo u eksploziji. Međutim, par ostaje tajno vezan i krenuo je štititi San Francisco ubijajući kriminalce.

U sceni sa srednjim kreditima, Brock je pozvan da intervjuira zatvorenog serijskog ubojicu Cletusa Kasadyja, koji obećava "pokolj" kad pobjegne.

 


Gledajte Venom (2018) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Venom (2018 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2018 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Venom (2018 ) HDRip
Venom (2018 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Venom (2018 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Venom (2018 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Venom  filmovi sa prevodom online
Venom  filmovi sa prevodom 2018 
Venom  filmovi sa prevodom na hrvatski
Venom  filmovi sa prevodom besplatni
Venom  filmovi sa prevodom hd
Venom  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments