Gledaj Dune (2021) cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Srpski Online Sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Dune filmovi sa prevodom (2021) u HD formatu Gledaj Dune filmove online potpuno besplatno filmovi sa prevodom hrvatski i srpski

Gledajte mogu gledati Dune filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/3AwssyI

Gledajte Dune Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


Dune (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Dune , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Dune?
Dune (na ekranu naslovljen Dune: Prvi dio) [5] je američki epski znanstveno -fantastični film iz 2021. koji je režirao Denis Villeneuve, a scenarij su napisali Jon Spaihts, Villeneuve i Eric Roth. To je prva planirana dvodijelna adaptacija istoimenog romana Franka Herberta iz 1965., koja prvenstveno pokriva prvu polovicu knjige. Smješten u daleku budućnost, slijedi Paul Atreides, dok su on i njegova obitelj, plemenita House Atreides, gurnuti u rat za opasnu pustinjsku planetu Arrakis, između domorodačkog Fremena i neprijateljskih osvajača, House Harkonnen. U filmu glumi ansambl, uključujući Timothée Chalamet, Rebeccu Ferguson, Oscara Isaaca, Josha Brolina, Stellana Skarsgårda, Davea Bautistu, Stephena McKinleyja Hendersona, Zendayu, Davida Dastmalchiana, Chang Chena, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jasona Mossa Bardem.

Nakon neuspjelog pokušaja Paramount Picturesa da proizvede novu adaptaciju Herbertovog romana, Legendary Entertainment je 2016. godine stekla filmska i TV prava na znanstvenofantastični roman Dune. Razvoj je počeo ubrzo nakon toga, Villeneuve je izrazio interes za projekt i službeno se potpisao kao direktor u siječnju 2017. Radio je s Rothom i Spaihtsom na pisanju scenarija, podijelivši ga na dva dijela i uključivši ažuriranu adaptaciju romana iz 1965. iz 21. stoljeća. Snimanje se odvijalo od ožujka do srpnja 2019. na različitim lokacijama, uključujući područja u Budimpešti, Jordanu, Norveškoj i Abu Dhabiju.

 


Kada je pušten Dune?
Dune je prvotno trebao biti objavljen 20. studenog 2020., ali je pomaknut na 18. prosinca 2020. [92] [32] [93] Film je tada odgođen zbog pandemije COVID-19, ovaj put do 1. listopada 2021., preuzimanjem termina izlaska filma The Batman, gdje će se kino prikazivati ​​u 3D-u. [94] Krajem lipnja 2021. Warner Bros. ponovno je odgodio datum američkog izlaska filma za tri tjedna do 22. listopada 2021., kako bi izbjegao konkurenciju s No Time to Die. [6] Više od mjesec dana prije domaćeg sjevernoameričkog datuma izlaska, film će imati raspoređen raspored prikazivanja u kinima na većini međunarodnih tržišta koja nemaju HBO Max, počevši od 15. rujna, uključujući Francusku, Italiju, Švedsku i Švicarsku. [95] [96 ]

Kao i svih 2021 Warner Bros. filmovi, Dune će se emitirati istovremeno na HBO Maxu u trajanju od mjesec dana. [97] Film će tada biti uklonjen sa usluge i slijedit će uobičajeni raspored objavljivanja kućnih medija [97], slično postupku Warner Bros. korišteno za Wonder Woman 1984. [98] Villeneuve je bio jedan od nekoliko redatelja, pored lanaca kino dvorana i produkcijskih kuća (uključujući Legendary Entertainment, koji je producirao i financirao film), koji je izrazio razočaranje i nezadovoljstvo zbog preseljenja. [99] U kolumni objavljenoj u časopisu Variety napisao je: "Streaming može proizvesti sjajan sadržaj, ali ne i filmove Duneovog opsega i razmjera. Warner Bros." odluka znači da Dune neće imati priliku financijski nastupiti kako bi bio održiv, a piratstvo će na kraju trijumfirati ", a to:" Moj tim i ja posvetili smo više od tri godine života kako bismo od njega napravili jedinstveno iskustvo na velikom ekranu. slika i zvuk pomno su dizajnirani za gledanje u kinima. "[100] Na kraju svog pojavljivanja u Saturday Night Live istog mjeseca, Chalamet je nosio kapuljaču s logotipom Legendary Pictures, što je u medijima protumačeno kao podrška zbog legendarnosti i neodobravanja dogovora o strujanju. [101]

Dune je svjetsku premijeru imao 3. rujna 2021. na 78. Venecijanskom međunarodnom filmskom festivalu. [102] [103] Prikazan je i na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 2021. godine, a premijerno je prikazan IMAX na Cinesphereu.

 

 

Pročitajte zaplet iz filma Dune        
U dalekoj budućnosti čovječanstva, vojvoda Leto Atreides prihvaća upravljanje opasnom pustinjskom planetom Arrakis, poznatom i kao Dune, jedinim izvorom najvrjednije tvari u svemiru, "melange" (poznate kao "začin"), droge koji produžuje ljudski život, pruža nadljudske razine mišljenja i čini putovanje brže od svjetlosti praktično. Iako Leto zna da je prilika zamršena zamka njegovih neprijatelja, uzima svoju konkubinu Bene Gesserit, gospođu Jessicu, mladog sina i nasljednika Paula i najpouzdanije savjetnike Arrakisa. Leto preuzima kontrolu nad operacijom vađenja začina, koja je opasna zbog prisutnosti divovskih pješčanih crva. Gorka izdaja vodi Paula i Jessicu do Fremena, starosjedioca Arrakisa koji žive u dubokoj pustinji.

Film pokriva otprilike prvu polovicu knjige, kroz Pavlov susret s Chani i njegovu pobjedu u fremenskom ritualnom dvoboju s Jamisom, događaje koje je Paul vidio u prethodnim vizijama koji predstavljaju kraj njegova života kao Paul Atreides i početak njegova života kao "Muad'Dib", Fremenov mesija.

 

Gledajte Dune (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Dune (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Dune (2021 ) HDRip
Dune (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Dune (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Dune (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Dune  filmovi sa prevodom online
Dune  filmovi sa prevodom 2021 
Dune  filmovi sa prevodom na hrvatski
Dune  filmovi sa prevodom besplatni
Dune  filmovi sa prevodom hd
Dune  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments