Joker — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Sr pski (2019) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Joker filmovi sa prevodom (2019) u HD formatu! Gledaj Joker filmove online potpuno besplatno Strani i filmovi sa prevodom hrvatski i srpski 

Gledajte mogu gledati Joker filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/2YC0OmT

Gledajte Joker Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


Joker (2019) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Joker , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Joker?
Joker je američki psihološki triler iz 2019. godine koji je režirao Todd Phillips, koji je zajedno sa Scottom Silverom napisao scenarij. Film temeljen na liku DC Comics -a stavlja Joaquina Phoenixa u ulogu Jokera i predstavlja moguću priču o podrijetlu lika.

Smješten u 1981., film prati Arthura Flecka, neuspjelog stand-up komičara čiji pad u ludilo i nihilizam nadahnjuje kontrakulturnu revoluciju protiv bogatih u propadajućem Gotham Cityju. [1] Glavne uloge tumače Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Bill Camp, Shea Whigham i Marc Maron. Joker proizvodi Warner Bros. Slike, DC filmovi i zajednički napori, u suradnji s Bron Creativeom i Village Roadshow Pictures, privremeno distribuiranom od strane Warner Bros.

 

Kada je pušten Joker?
Film je premijerno prikazan na 76. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji 31. kolovoza 2019. za koji je osvojio Zlatnog lava, a u SAD -u je objavljen 4. listopada 2019. Film je polarizirao kritiku. Unatoč izvedbama Phoenixa, glazbena partitura i kinematografija hvaljeni su; Tamni tonovi, prikazi mentalnih bolesti i nasilni tretman dijele mišljenje i stvaraju brigu za inspiraciju u pravom nasilju. Kino u kojem se 2012. dogodilo masovno snimanje Aurore, Colorado, tijekom prikazivanja filma Knight of Darkness: Return, odbilo ga je prikazati. Usprkos tome, Joker je postigao veliki uspjeh i postavio rekord na svojoj listopadskoj premijeri. Film je zaradio preko milijardu dolara, čime je postao prvi film s ocjenom R, šesti film s najvećom zaradom u 2019. i 31. film s najvećom zaradom.

 

 

Pročitajte zaplet iz filma Joker        
Godine 1981., klaun i stand-up commiar Arthur Fleck ivi sa svojom majkom, Penny, u Gotham Cityu. Gotham je krcat kriminalom, nezaposlenošću i korupcijom, ostavljajući slojeve stanovništva obespravljene i osiromašene. Arthur boluje od poremećaja koji mu daje udan i kontrolira smijeh, te redovito pohađa sastanke s psihijatricom kako bi dobio propisane lijekove. Nakon što ga Grupa muškaraca napadne na cesti, njegov kolega Randall mu daje pištolj za obranu iako Arthuru nije dopušteno da posjeduje oružje. Arthur započinje vezu sa susjedom, samohranom majkom Sophie Dumond, i poziva ga na svoj nadolazeći nastup u noćnom clubu.

Doc zabavlja djecu u dječjoj bolnici, pištolj mu ispada iz džepa. Randall laže pred njihovim efom da je Arthur sam kupio pištolj i ovaj dobiva otkaz. U podzemnoj eljeznici, još uvijek u njegovoj klaunovskoj šminki, Arthura pretuku trojica pijanih poduzetnika Wayne Enterprisesa; on puca u dvojicu u samoobrani, a trećeg yam. Ubojstvo uskoro na televiziji osuđuje kandidata za gradonačelnika, milijardera Thomasa Waynea, te one koji je uspio uspješnim ljudima nazvati "klaunovima". Započinju demonstracije protiv Gothamovih bogataša, pri emu prosvjednici stavljaju klaunovske maske na lice. Smanjivanje sredstava za socijalne usluge dovodi do toga da se zatvori i program psihijatarskih usluga, ostavljajući Arthuru bez lijekova.

Sophie prati Arthuru na njegovom prvom stand-up nastupu, koji ide loše; nakon što se popne na pozornicu hvata ga nekontrolirani smijeh i ima poteškoća u predaji ala. Nakon što je Penny poslala već bezbrojnu pismu svom bivšem poslodavcu, Arthur Jednog Dana presreće je pismo koje je napisao Thomasu Waynu, u kojem se navodi da je on Thomasov nezakoniti sin. Arthur odlazi do Wayne Manor, gdje susreće Thomasovog malog sina Brucea, ali bježi nakon svađe s obiteljskim bitkama Alfredom Pennyworthom. Nakon što posjete dvoje detektiva gradskih uprava Gotham Cityja koji istražuju Arthurovu mogu umiješati umiješanost u ubojstva u vladi, Penny pretrpi možda udar i hospitalizirana je.

Ušuljajući se na javni događaj, Arthur napada Thomasu, koji mu kaže da Penny nije njegova biološka majka, nego da je posvojen. Arthur posjećuje Arkham State Bolnicu i krade Pennyine dosjee; u spisu uistinu piše da je Penny posvojila Arthura kao dijete i dopustila i njezin nasilni dečko našteti obojici. Međutim, Penny se pravda da je Thomas upotrijebio svoj utjecaj da izmisli usvajanje kako bi sakrio njihovu vezu. Rastrojen, Arthur se vraća kući i nenajavljeno ulazi u Sophijin stan. Uplašena, Sophie ga moli da ode; postaje jasno da je njihov odnos bio samo plod Arthurove mašte. Sljedećeg dana, Arthur ubija Penny u bolnici.

Arthurov idol, Murray Franklin, u svojoj TVemiji stavlja video Arthurovog stand-up nastupa, te ga poziva na svoj show uslijed oduševljene reakcije publice. Doc se Arthur u svom stanu priprema za veliki nastup, odjednom ga posjećuje Randall, sa sobom je poveo i njegovog bivšeg kolegu Garya. Arthur ubija Randalla, ali ostavlja Garyu neozlijeđenog poštovao se ovaj kao jedini dobar odnos prema dosadno u prošlosti. Na putu prema studiju, dva detektiva slijede Arthura u vlak prepun prosvjednika obučenih u klaunove. Jedan detektiv slučajno puca u prosvjedniku i potiče na nerede, omogućujući Arthuru da pobjegne.

Prije showa Arthur zamoli Murraya da ga najavi kao Joker (što bi u prijevodu značilo '' šaljivdžija ''). Arthur izlazi na show veselo, ali ubrzo počinje pričati morbidne ale, priznaje ubistvo troje ljudi u podzemnoj i bijesni o tome kako društvo napušta one najdnije i mentalno bolesne. Kada ga Murray počinje kritizirati, Arthur izvlači pištolj, upućuje ga i biva uhapšen dok izbijaju neredi irom Gothame. Jedan protestant prilazi obitelji Wayne u uličice i ubiju Thomasa i njegovu suprugu Marthu, poštedeći Brucea. Demonstracije se zalijeću u policijski automobil koji je prevozio Arthura i oslobađaju ga. Na sretan staje na vrhu auta i počinje plesati, te krv iz nosa koristi da si naslika osmijeh na lice.

Neko vrijeme kasnije u Arkhamu se Arthur smije sam sebi zbog ale i govori svojoj novoj psihijatrici da ona vic ne bi razumjela. Izlazi iz sobe, ostavljajući za sobom krvave tragove.

 

 

Gledajte Joker (2019) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Joker (2019 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2019 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Joker (2019 ) HDRip
Joker (2019 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Joker (2019 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Joker (2019 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Joker  filmovi sa prevodom online
Joker  filmovi sa prevodom 2019 
Joker  filmovi sa prevodom na hrvatski
Joker  filmovi sa prevodom besplatni
Joker  filmovi sa prevodom hd
Joker  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments