Adú — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Sr pski (2020) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Adú filmovi sa prevodom (2020) u HD formatu! Gledaj Adú filmove online potpuno besplatno Strani i filmovi sa prevodom hrvatski i srpski 

Gledajte mogu gledati Adú filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/3Bwp34d

Gledajte Adú Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


Adú (2020) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Adú , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Adú?
Prevedeno s engleskog-Ad je španjolski dramski film 2020. godine u režiji Salvadora Calva, scenarista Alejandra Hernándeza, u kojem glume Moustapha Oumarou, Luis Tosar i lvaro Cervantes. Film je premijerno prikazan u Španjolskoj 31. siječnja 2020. godine.

 

Kada je pušten Adú?
The film premiered in Spain on 31 January 2020

 

Pročitajte zaplet iz filma Adú        
Film isprepliće tri priče povezane s afričkom imigracijom u Europu. Šestogodišnji dječak i njegova starija sestra očajnički pokušavaju pobjeći iz Kameruna u Europu, čekajući na uzletno-sletnoj stazi da se prokrijumčare u skladište aviona. Nedaleko, aktivist protiv ilegalnog lova otkriva strašnu scenu mrtvog slona, ​​uklonjenih kljova. Osim što se bori protiv ilegalnog krivolova, mora se suočiti i sa problemima sa svojom kćerkom, koja je nedavno stigla u zemlju. Tisućama kilometara sjeverno, u Melilli, grupa civilnih stražara suočava se s masovnim napadom Afričana na graničnu ogradu Melille koji očajnički žele pristupiti Španjolskoj.

 

 


Gledajte Adú (2020) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Adú (2020 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2020 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Adú (2020 ) HDRip
Adú (2020 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Adú (2020 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Adú (2020 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Adú  filmovi sa prevodom online
Adú  filmovi sa prevodom 2020 
Adú  filmovi sa prevodom na hrvatski
Adú  filmovi sa prevodom besplatni
Adú  filmovi sa prevodom hd
Adú  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments