365 Days — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Sr pski (2020) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

365 Days filmovi sa prevodom (2020) u HD formatu! Gledaj 365 Days filmove online potpuno besplatno Strani i filmovi sa prevodom hrvatski i srpski 

Gledajte mogu gledati 365 Days filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/2YJXhTF

Gledajte 365 Days Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


365 Days (2020) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( 365 Days , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film 365 Days?
365 dana (poljski: 365 dana) poljski je erotski romantični dramski film 2020. godine u režiji Barbare Białowąs i Tomasza Mandesa. Temelji se na prvom romanu u trilogiji Blanke Lipińske [2] [3] [4] Radnja prati mladu ženu iz Varšave u bezdušnoj vezi koja se zaljubljuje u dominantnog Sicilijanca, koji joj zatvara i nameće razdoblje od 365 dana.da se zaljubite u njega. U filmu glume Michele Morrone kao Don Massimo Torricelli i Anna-Maria Sieklucka kao Laura Biel.

 

Kada je pušten 365 Days?
365 dana objavljen je u Poljskoj 7. veljače 2020., s bruto prihodom od 9 milijuna dolara. [1] U Ujedinjenom Kraljevstvu film je dobio ograničeno kino izdanje 14. veljače 2020. i zaradio 494 181 USD [1] prije premijere na Netflixu u lipnju 2020. [

 


Pročitajte zaplet iz filma 365 Days        
Nakon sastanka između kriminalne obitelji sicilijanske mafije iz Torricellija i trgovaca na crnom tržištu, Massimo Torricelli promatra lijepu ženu na plaži i razgovara sa svojim ocem, šefom mafije. Odjednom, trgovci pucaju u Massima i njegova oca; Massimo preživljava dok mu otac umire od ozljeda.

Pet godina kasnije, Massimo je vođa zločinačke obitelji Torricelli. Laura Biel u Varšavi je nesretna u vezi sa svojim dečkom Martinom. Laura slavi 29. rođendan u Italiji s Martinom i svojom najboljom prijateljicom Olgom, no nakon što Martin posjeti Etnu bez nje, odlazi u šetnju i nailazi na Massima koji je otima.

U svojoj vili Massimo otkriva Lauri da je to bila žena na plaži prije pet godina i da je, kad je bio ozlijeđen, mislio samo na nju. Nakon što je godinama tragao i konačno je uočio, oteo ju je, namjeravajući je zadržati kao zatočenicu 365 dana u nadi da će se zaljubiti u njega. Također joj obećava da neće imati spolni odnos s njom bez njezinog pristanka dok je agresivno pipa.

Dok provode vrijeme zajedno, Laura ga zadirkuje, a zatim odbija imati spolni odnos s njim. U hotelu u Rimu ponovno ga počinje zadirkivati ​​i on je veže za krevet. Massimo zatim tjera Lauru da gleda kako prima oralni seks od druge žene. Nakon toga tvrdi da će prodrijeti u nju, ali se predomisli i naredi joj da se odjene za klub.

Laura se u klubu razmeće Massimom i njegovim prijateljima, ljuteći ga. Kad počne koketirati s muškarcem iz suparničke mafijaške obitelji, muškarac je pipa. Massimo izvlači oružje i Laura se izvodi iz kluba. Sljedećeg se jutra probudila na jahti s Massimom i njegovim kolegom mafijom Mariom. Massimo priznaje da je pucao u ruku čovjeka koji je opipao Lauru, potičući rat između dvije obitelji. Laura se pokušava ispričati, ali Massimo je krivi za incident. Svađaju se i Laura pada u vodu i počinje paničariti. Massimo uskače kako bi je spasio. Kad se osvijesti, priznaje da se uplašio da neće uspjeti i ne želi je izgubiti. Laura počinje osjećati Massima i njih dvoje se stalno upuštaju u analni i oralni seks.

Kasnije te večeri Massimo i Laura prisustvuju maškaranom balu, gdje žena po imenu Anna prijeti Lauri. Massimo otkriva da je izlazio s Annom, rekao joj da će otići ako pronađe Lauru i to je učinio kad je prepoznao Lauru na aerodromu.

Nakon bala, Massimo i Laura ponovno imaju seks. Kaže joj da je šalje u posjet njezinim najmilijima u Varšavu i obećava da će joj se pridružiti nakon što završi posao. Zatim joj kaže da je voli.

Tijekom vožnje automobilom do zračne luke, Domenico, još jedan od Massimovih mafijaša, pokušao je uvjeriti nervoznu Lauru da joj Anna neće nauditi, ali je nazvao, rekao Lauri da pričeka u Varšavi i odjurio.

U Varšavi, Laura danima čeka Massima bez kontakta. Ponovno se povezuje s Olgom i odlaze u klub. Naleti na Martina koji kaže da ju je tražio da se ispriča. Pokušava je uvjeriti da se pomiri i prati je natrag u njezin stan, gdje Massimo neočekivano čeka. Martin odlazi, a Laura i Massimo imaju spolni odnos. Kad mu Laura otvori košulju, otkriva njegove rane od sukoba koji je u tijeku. Priznaje mu da ga voli. Sljedećeg jutra Massimo je zaprosi, a ona prihvati. Međutim, traži od njega da svoje "zanimanje" taji od njezinih roditelja.

Vrativši se u Italiju, Mario informira Massima o rastućim tenzijama. Laura spominje da se osjeća loše, ali odlazi otići liječniku. Raspravljaju o svom predstojećem vjenčanju na koje njezina obitelj ne smije doći, jer ne želi da otkriju što Massimo radi. Međutim, Massimo dopušta Olgi da dođe kao Laurina djeveruša. Kad Olga dođe u posjet, Laura otkrije da je trudna. Olga ju potiče da ispriča Massimu o trudnoći. Laura ga zove i pita mogu li razgovarati nakon večere. U međuvremenu, Mario prima telefonski poziv od Torricellijevog doušnika da će se suparnička mafijaška obitelj uskoro ubiti Lauru. Laurin automobil ulazi u tunel, ali ne izlazi s druge strane. Mario hita pronaći Massima upravo kad Laurin poziv padne. Shvativši implikacije, Massimo se slomi. Policijski automobil blokira ulaz u tunel.

 

 


Gledajte 365 Days (2020) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte 365 Days (2020 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2020 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film 365 Days (2020 ) HDRip
365 Days (2020 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte 365 Days (2020 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film 365 Days (2020 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


365 Days  filmovi sa prevodom online
365 Days  filmovi sa prevodom 2020 
365 Days  filmovi sa prevodom na hrvatski
365 Days  filmovi sa prevodom besplatni
365 Days  filmovi sa prevodom hd
365 Days  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments