The Old Guard — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Sr pski (2020) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

The Old Guard filmovi sa prevodom (2020) u HD formatu! Gledaj The Old Guard filmove online potpuno besplatno Strani i filmovi sa prevodom hrvatski i srpski 

Gledajte mogu gledati The Old Guard filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/3Fzkt7L

Gledajte The Old Guard Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


The Old Guard (2020) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( The Old Guard , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film The Old Guard?
Stara garda je američki film o superjunacima 2020. godine u režiji Gine Prince-Bythewood, a prema scenariju Grega Rucke, prema istoimenom stripu. U filmu glume Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo i Chiwetel Ejiofor te prati tim besmrtnih plaćenika u misiji osvete.

 

 

Kada je pušten The Old Guard?
Stara garda objavljena je 10. srpnja 2020. na Netflixu. [20] Bio je to najrašireniji predmet na web mjestu tijekom prvog vikenda. [21] Naredila je drugo i četvrto mjesto sljedeća dva vikenda. [22] [23]

17. srpnja Netflix je izvijestio da će film u prva četiri tjedna gledati 72 milijuna kućanstava, među 10 najuspješnijih originalnih lansiranja u povijesti platforme. [24] Tog listopada Netflix je izvijestio da je stvarna brojka 78 milijuna. [25] [26] U studenom je Variety izvijestio da je film sedmi najgledaniji livestream naslov 2020. godine do danas. [27] [26] U prosincu je A.V. Club izvještava da zbog "načina na koji Netflix funkcionira, ne znamo ni je li Stara garda bila hit u bilo kojem mjerljivom smislu. Sam Netflix tvrdi da ga je gledalo 78 milijuna kućanstava, a ja ne znam je li to dobro broj."

 


Pročitajte zaplet iz filma The Old Guard        
Andromaha "Andy" iz Skitije, Bookera, Joea i Nickyja stoljetni su ratnici s neobjašnjivim regenerativnim iscjeliteljskim sposobnostima koji svoje veliko iskustvo koriste kao plaćenici, poduzimajući misije koje pomažu ljudima. Prekršivši pravilo da nikada ne rade za iste poslodavce dva puta, prihvaćaju posao od bivšeg operativca CIA -e Jamesa Copleya kako bi spasili skupinu otetih djevojaka u Južnom Sudanu. Tijekom misije, koja se pokazala kao smicalica, oni su u zasjedi i ubijeni. Nakon što su se brzo oporavili i ubili svoje napadače, shvaćaju da im je Copley namjestio i daljinski snimio njihovu regeneraciju.

U međuvremenu, u Afganistanu, SAD Marinu Nilu Freemanu prerezano je grlo dok ruši vojni cilj tijekom pretresa kuće, da bi se oporavila bez ogrebotine. Kasnije dijeli uznemirujući san s drugim besmrtnicima, koji su zatim upozoreni na njezino postojanje, dok doživljavaju snove o bilo kojem novom besmrtniku dok se ne pronađu. Andy pronalazi zbunjeni Nil i vadi je iz Afganistana prije nego što je vojno osoblje može prebaciti na daljnje testiranje.

Copley prikazuje video zapis zasjede farmaceutskom direktoru Stevenu Merricku, koji šalje operativce da uhvate tim. Andy dovodi Nile u sigurnu kuću u Francuskoj, gdje upoznaje ostatak njihovog tima. Priča joj se o besmrtnoj ženki Quynh, prvoj od Andyjevih drugova, koja je zarobljena, optužena za čarobnjaštvo i izgubljena od njih kad je bačena negdje u more u željeznoj djevojci, i od tada se stalno utapa. Grupa također otkriva da nisu doista besmrtni: njihova sposobnost liječenja na kraju prestaje, bez upozorenja, što se dogodilo prethodnom besmrtniku Lykonu.

Skupinu zasjedaju Merrickove snage; Joe i Nicky su zarobljeni dok je naizgled preminuli Booker ostavljen. Dok se Booker regenerira, Andy ubija sve njihove napadače, ali je ranjen i shvaća da ne liječi. Booker locira Copley, dok se Nile odvaja od grupe kako bi se ponovno okupila sa svojom obitelji.

Andy i Booker sukobljavaju se s Copley, samo da bi Booker izdao Andy i ustrijelio je, tvrdeći da bi Merrick mogao pronaći način da okonča besmrtnost od koje su oboje umorni. Međutim, dok su zarobljeni, Booker shvaća da Andy ne liječi. Copley se predomislio kad vidi da je Merrick spreman beskonačno mučiti besmrtnike kako bi ih proučavao. Nakon što je shvatila da je Booker rasprodao grupu, Nile je stigla prekasno da bi intervenirala, ali ona uvjerava Copley da joj pomogne u spasilačkoj misiji. Ona juriša na Merrickov londonski ured i nakon što oslobodi ostale besmrtnike, oni se probijaju kroz ostatak Merrickovog osiguranja, a Nile spašava Andyja od Merricka hvatajući ga i iskačući kroz prozor, ubijajući ga.

Kao kaznu za njegovu izdaju, grupa osuđuje Bookera na usamljenost - zabranjujući Bookeru da ih kontaktira 100 godina. Ostatak grupe sastaje se s Copleyjem, koji objašnjava kako je njegovo istraživanje otkrilo da su njihove prošle misije imale veći učinak nego što su ikada znale, a potomci ljudi koje su spasili odlazili su pomagati svijetu na mnogo različitih načina. S obnovljenom vjerom u svoje postojanje, grupa zadaje Copleyju održavanje njihove tajne i pronalaženje misija gdje mogu imati učinka.

Šest mjeseci kasnije u Parizu, depresivni i pijani Booker zaprepašten je zatekavši Quynha u svom stanu.

 

 


Gledajte The Old Guard (2020) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte The Old Guard (2020 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2020 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film The Old Guard (2020 ) HDRip
The Old Guard (2020 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte The Old Guard (2020 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film The Old Guard (2020 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


The Old Guard  filmovi sa prevodom online
The Old Guard  filmovi sa prevodom 2020 
The Old Guard  filmovi sa prevodom na hrvatski
The Old Guard  filmovi sa prevodom besplatni
The Old Guard  filmovi sa prevodom hd
The Old Guard  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments