[Filmovita] Shang-Chi: Legenda o deset prstenova (2021) Filmovi Online sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  cijeli film,Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  cijeli film na hrvatskom,Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  cijeli film sa prevodom,gledaj Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2020 cijeli film,gledaj Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2020 cijeli film online | online filmovi Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  bez registracije.


▷ 'Gledati!' Kino ► ► Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  Online sa Prevodom

Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  ceo film, Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  gledaj online, Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  film online sa prevodom, Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  film sinhronizovano na srpski, Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  srbija,

Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 ceo film sa prevodom

Shang-Chi i legenda o deset prstenova američki je film o superjunacima iz 2021. temeljen na Marvel Comicsu s likom Shang-Chi. Producirao ga je Marvel Studios, a distribuirao Walt Disney Studios Motion Pictures, to je 25. film u Marvelovom filmskom svemiru (MCU). Film je režirao Destin Daniel Cretton, po scenariju koji je napisao s Daveom Callahamom i Andrewom Lanhamom, a u filmu glumi Simu Liu kao Shang-Chi uz Awkwafina, Meng'er Zhang, Fala Chen, Florian Munteanu, Benedict Wong, Michelle Yeoh, Ben Kingsley i Tony Leung. U filmu, Shang-Chi je prisiljen suočiti se sa svojom prošlošću kada njegov otac Wenwu (Leung), vođa organizacije Ten Rings, uvlači Shang-Chi i njegovu sestru Xialing (Zhang) u potragu za mitskim selom.

Film temeljen na Shang-Chiu ušao je u razvoj 2001. godine, ali rad je počeo ozbiljno tek u prosincu 2018. godine kada je angažiran Callaham. Cretton se pridružio u ožujku 2019., a projekt se ubrzano pojavio kao prvi Marvelov film s azijskom ulogom. Naslov filma i primarna glumačka ekipa objavljeni su u srpnju, otkrivajući vezu filma s organizacijom Ten Rings, koja se prethodno pojavila u MCU -u, i njezinim vođom Wenwuom. Shang-Chi i legenda o deset prstenova prvi je film Marvelovog studija s azijskim redateljem i pretežno azijskom glumačkom ekipom. Snimanje je započelo u Sydneyu u veljači 2020., ali je u ožujku prekinuto zbog pandemije COVID-19. Proizvodnja je nastavljena u kolovozu prije nego što je završila u listopadu, a dodatno snimanje dogodilo se u San Franciscu.

Shang-Chi i Legenda o deset prstenova premijerno su prikazani u Los Angelesu 16. kolovoza 2021., a objavljeni su u Sjedinjenim Državama 3. rujna, u sklopu četvrte faze MCU-a. Zaradio je 403 milijuna dolara diljem svijeta, što ga čini šestim po najvećoj zaradi 2021. Film je dobio pozitivne kritike kritičara koji su pohvalili koreografiju akcijskih sekvenci, istraživanje i predstavljanje azijske kulture te izvedbe glumačke ekipe, osobito Liu i Leung.

 
IZVORNO IME: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
REDATELJ: Destin Daniel Cretton  |  ŽANR: akcija, avantura, SF
ULOGE: Simu Liu, Awkwafina, Michelle Yeoh, Tony Chiu-Wai Leung, Fala Chen
TRAJANJE FILMA: 132 min  |  GODINA: 2021  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 02.09.2021

SADRŽAJ FILMA:
Prije više tisuća godina, Xu Wenwu otkriva mističnih deset prstenova koji daju besmrtnost i božanske moći. On osniva organizaciju Deset prstenova, osvaja kraljevstva i ruši vlade kroz povijest. 1996. Wenwu traži Ta Lo, selo za koje se kaže da sadrži mitske zvijeri. Putuje kroz čarobnu šumu do ulaza u selo, ali ga zaustavlja čuvar Ying Li. Njih dvoje se zaljubljuju, a Wenwu napušta Deset prstenova. Kad mještani odbiju Wenwua, Li odlučuje otići s njim i dobivaju dvoje djece, Shang-Chi i Xialing. Kad Shang-Chi ima 7 godina, Li je ubio Wenwuov neprijatelj, Iron Gang. Wenwu masakrira Iron Gang i nastavlja s vodstvom svoje organizacije. On tjera Shang-Chi da prođe brutalnu obuku u borilačkim vještinama, ali ne dopušta Xialing da trenira pa se ona uči tajno. Kad Shang-Chi ima 14 godina, Wenwu ga šalje da ubije vođu Iron Gange. Nakon što je ispunio svoju misiju, demoralizirani Shang-Chi bježi u San Francisco i prihvaća ime "Shaun".

U današnje vrijeme Shang-Chi radi kao sobar sa svojom najboljom prijateljicom Katy, koja ne zna za svoju prošlost. U autobusu ih napada deset prstenova, koji ukradu privjesak koji je Li dao Shang-Chi. Wenwu anonimno daje Shang-Chi lokaciju Xialing-a i, u strahu da će deset prstenova krenuti na Xialing-ov odgovarajući privjesak iz Li, Shang-Chi se odlučuje sastati s njom. Svoju prošlost otkriva Katy, koja inzistira na tome da mu pomogne. Pronalaze Xialinga u podzemnom borbenom klubu u Makau, koji je osnovala nakon bijega iz Wenwua. Deset prstenova napada borbeni klub i Wenwu stiže uhvatiti Shang-Chi, Katy, Xialing i njezin privjesak.

Odvode ih u kompleks Deset prstenova, gdje Wenwu koristi privjeske kako bi otkrio čarobnu kartu koja vodi do Ta Loa. Wenwu objašnjava da je čuo kako ga Li zove i vjeruje da je bila zatočena u Ta Lou iza zatvorenih vrata. Planira uništiti selo ako je ne puste. Kad se njegova djeca i Katy usprotive, on ih zatvara. Njih troje upoznaju bivšeg glumca Trevora Slatteryja, kojega je Deset prstenova zatočeno zbog lažnog predstavljanja Wenwua, [N 1] i njegova prijatelja iz Hunduna, Morrisa, koji im nudi vodič do Ta Loa.

Skupina bježi i odlazi u Ta Lo, koji postoji u zasebnoj dimenziji s raznim kineskim mitološkim bićima. Upoznaju Ying Nan, Liinu sestru koja objašnjava povijest Ta Loa: prije više tisuća godina selo je napalo stanovnik mraka koji je proždirao duše i njegovi miljenici, ali ga je spasio kineski zmaj zvani Veliki zaštitnik koji je pomogao zapečatiti Tamna vrata u svijet stanovnika. Prema Nan, Stanovnik u tami je utjecao na Wenwua da vjeruje da je Li još živ pa će otvoriti Vrata. Shang-Chi, Xialing i Katy pridružuju se seljanima na obuci i pripremama za Wenwuov dolazak, koristeći odjeću i oružje izrađeno od zmajevih vaga.

Wenwu i deset prstenova stižu i napadaju. Wenwu svladava Shang-Chia i tjera ga u obližnje jezero, a zatim prstenovima napada Vrata. To omogućuje nekim stanovnicima stanovnika da pobjegnu, a Deset prstenova udružuje snage sa seljacima u borbi protiv njih. Shang-Chi oživljava Veliki zaštitnik, koji napušta jezero kako bi se borio s milionima. Wenwu i Shang-Chi se još jednom bore i Shang-Chi preuzima prednost, ali odlučuje poštedjeti Wenwu. Stanovnik u tami bježi s oslabljenih vrata i napada Shang-Chi. Wenwu spašava Shang-Chia, ostavljajući mu u ruke prstenje prije nego što ga ubije stanovnik u tami. Shang-Chi, Veliki zaštitnik, Xialing i Katy se bore i ubijaju Stanovnika u Tami. Nakon toga, Shang-Chi i Katy vraćaju se u San Francisco gdje ih čarobnjak Wong poziva u Sanctum Sanctorum.

U sceni sa srednjim kreditima Wong predstavlja Shang-Chi i Katy s Bruceom Bannerom i Carol Danvers. Otkrivaju da deset prstenova emitira tajanstveni signal. U sceni nakon kredita, Xialing postaje novi vođa Deset prstenova nakon što je rekla Shang-Chi da će raspustiti organizaciju.


Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  cijeli film
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  cijeli film na hrvatskom
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  cijeli film sa prevodom
gledaj Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2020 cijeli film
gledaj Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2020 cijeli film online
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 Online film its prevodom
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 Prevodom
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 Online 4k Quality
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 Streaming HD video
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 Full-Movies
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 Movie Releases
Watch Movies Online for Free in 2021
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 FullMovie Online
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 full Movie Watch Online
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 full English Full Movie
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 full English Film
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 full Movie sub France
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 English Full Movie,
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 Full Movie Eng Sub
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 full Movie subtitle
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 full Movie spoiler
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 full Film Online
Shang-Chi: Legenda o deset prstenova  2021 full Movie stream free


❏ STREAMING MEDIA ❏

Streaming media is multimedia that is constantly received by and presented to an end-user while being delivered by a provider. The verb to stream refers to the process of delivering or obtaining media in this manner.[clarification needed] Streaming refers to the delivery method of the medium, rather than the medium itself. Distinguishing delivery method from the media distributed applies specifically to telecommunications networks, as most of the delivery systems are either inherently streaming (e.g. radio, television, streaming apps) or inherently non-streaming (e.g. books, video cassettes, audio CDs). There are challenges with streaming content on the Internet. For example, users whose Internet connection lacks sufficient bandwidth may experience stops, lags, or slow buffering of the content. And users lacking compatible hardware or software systems may be unable to stream certain content.

Live streaming is the delivery of Internet content in real-time much as live television broadcasts content over the airwaves via a television signal. Live internet streaming requires a form of source media (e.g. a video camera, an audio interface, screen capture software), an encoder to digitize the content, a media publisher, and a content delivery network to distribute and deliver the content. Live streaming does not need to be recorded at the origination point, although it frequently is.

Streaming is an alternative to file downloading, a process in which the end-user obtains the entire file for the content before watching or listening to it. Through streaming, an end-user can use their media player to start playing digital video or digital audio content before the entire file has been transmitted. The term “streaming media” can apply to media other than video and audio, such as live closed captioning, ticker tape, and real-time text, which are all considered “streaming text”.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments