[Filmovita] Kraljice kupona (2021) Filmovi Online sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Kraljice kupona  cijeli film,Kraljice kupona  cijeli film na hrvatskom,Kraljice kupona  cijeli film sa prevodom,gledaj Kraljice kupona  2020 cijeli film,gledaj Kraljice kupona  2020 cijeli film online | online filmovi Kraljice kupona  bez registracije.


▷ 'Gledati!' Kino ► ► Kraljice kupona  Online sa Prevodom

Kraljice kupona  ceo film, Kraljice kupona  gledaj online, Kraljice kupona  film online sa prevodom, Kraljice kupona  film sinhronizovano na srpski, Kraljice kupona  srbija,

Kraljice kupona  2021 ceo film sa prevodom

Queenpins je američka komedija iz 2021. koju su napisali i režirali Aron Gaudet i Gita Pullapilly. U njemu glume Kristen Bell, Kirby Howell-Baptiste, Paul Walter Hauser, Bebe Rexha i Vince Vaughn. Ben Stiller služi kao izvršni producent pod svojim transparentom Red Hour Productions.

Film je u Sjedinjenim Državama objavljen 10. rujna 2021. u izdanju STXfilms. Dobila je mješovite kritike kritičara.

 
IZVORNO IME: Queenpins
REDATELJ: Aron Gaudet, Gita Pullapilly  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Kristen Bell, Kirby Howell-Baptiste, Vince Vaughn, Paul Walter Hauser
TRAJANJE FILMA: 111 min  |  GODINA: 2021  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 09.09.2021

SADRŽAJ FILMA:
Film počinje timom agenata FBI -a koji je uletio u kuću Connie Kaminski kako bi je uhitili. Njezino glasovno pripovijedanje kaže da napreduje u priči pa se vraća na početak.

Gotovo godinu dana ranije, Connie je prikazana kao nezaposlena i štedi novac s kuponima. U braku je s agentom Porezne uprave Rickom, koji je neugodan i ne podržava Connie, samo joj govori da se zaposli umjesto da doma kupi zalihe proizvoda koje je kupila s kuponima. Također su pokušali začeti dijete, ali Connie je pobacila i otplaćuju dugove iz tretmana za plodnost. Connie je najbolja prijateljica s Joannom "JoJo" Johnson, koja živi s majkom, mamom Josie. JoJo nije u mogućnosti osigurati odgovarajuće zaposlenje otkad joj je ukraden identitet, pa snima YouTube videozapise kako bi pokušala ostvariti prihod. Lokalni poštar, Earl, očito je zaljubljen u JoJoa.

Nakon posebno frustrirajućeg dana, Connie piše žalbeno pismo generalu Millsu zbog toga što je žitarice koje je pojela ustajala, a uskoro dobiva kupon za besplatnu kutiju žitarica. Zatim saznaje od JoJo -a da tvrtke to rade stalno, pa piše više žalbenih pisama kako bi dobila više besplatnih kupona. Dame tada saznaju da kuponi dolaze iz tvornice u Chihuahuau u Meksiku te planiraju krenuti tamo dolje i sakupiti kupone za preraspodjelu drugim mamama i ženama.

U Carson Cityju, Nevada, Ken Miller radi kao agent za sprječavanje gubitaka za određene trgovine i tvrtke. On zamjera ženi u trgovini zbog pokušaja korištenja lažnog kupona za popust, iako je blagajnica voljna dopustiti da klizne. Ken se vraća natrag u svoj dom u Salt Lake Cityju, gdje je samo usamljen.

Connie i JoJo putuju u Meksiko i susreću par, Alejandra i Rosu, koji pristaju pomoći im uzimajući neiskorištene kupone. Nakon što ih dohvate, dame započinju vlastitu web stranicu i malu tvrtku "Savvy Super Saver", koja im pomaže prodati mnogo kupona i ostvariti zaradu. Međutim, ovo također privlači pozornost Kena, koji saznaje za kupone i gubitke koje neke tvrtke trpe. Ken živcira svoje nadređene sve dok to ne učini službenim slučajem koji može preuzeti.

Damski račun je zamrznut zbog sumnjivih aktivnosti, pa Connie saznaje da moraju dokazati da su legitiman posao. Time se moraju obratiti hakeru koji je ukrao JoJov identitet, Tempeu Tini. Stupaju u kontakt s Tinom i odvode je na njezino tajno mjesto, gdje ona upućuje Connie i JoJo -a kako zadržati njihov rad niskim i kako zadržati svoj novac sigurnim, uključujući i korištenje JoJove kozmetičke marke Back 2 Black kao paravan za njihov kupon poslovanje.

Nakon šest mjeseci, Connie i JoJo zaključuju da je njihov novac siguran za upotrebu, ali budući da se radi o prljavom novcu, moraju ga potrošiti i očistiti. Počinju kupovati stvari poput sportskih automobila, čamaca, aviona i oružja. U međuvremenu, Ken je u partnerstvu s predstavnikom pošte Simon Kilmurry. Tempe Tina tada kontaktira Connie i JoJo zbog njihove prevelike potrošnje i govori im da je njihov novac uvijek bio čist, a sada zbog kupovine samo izgledaju sumnjičavije. Tina im kaže da u malim koracima iznose novac iz banke i da se riješe svih velikih kupovina.

JoJo kasnije odvodi Connie u kliniku za plodnost gdje odlučuje pokušati ponovno zatrudnjeti. Umjesto Rickovog uzorka, ona koristi anonimnog donatora. Kasnije su prodali oružje miliciji.

Ken i Simon vezuju se za svoju misiju, a Simon suosjeća s Kenom koliko predanosti ulaže u posao. Obilaze i intervjuiraju ljude iz trgovina mješovitom robom u kojima su dame kupovale, a gotovo sve prepoznaju Connie jer smatraju da je njezina stalna upotreba kupona iritantna. U mogućnosti su je čak smjestiti iza web stranice super saver jer je njihov slogan isti izraz koji Connie koristi prilikom kupovine. Kad intervjuiraju skupinu poštanskih radnika, sjete se JoJoa jer Earl uvijek gleda njezine video zapise. Na kraju ju je pokušao upozoriti dok Ken i Simon pokušavaju ući u njezinu kuću.

Nakon što prikupe više dokaza o ženama, Ken i Simon mogu natjerati agente da uhapse Connie i JoJo. Njih su dvoje zatvoreni, ali dok JoJo pušta uz jamčevinu, Connie posjećuje samo Rick kako bi je mogao opomenuti za ono što je učinila. Pošto joj je dosta njegovog nedostatka podrške, izjavljuje da želi razvod. Dame se zatim sude, gdje JoJo dobiva deset dana zatvora plus godinu dana uvjetne kazne, dok je Connie osuđena na jedanaest mjeseci, ali moguće i osam s dobrim ponašanjem. Ken misli da su ih previše lako pustili, ali tvrtke koje su dame otrgnule samo su htjele da slučaj gurne pod tepih kako bi se izbjegao loš publicitet.

JoJo započinje vezu s Earlom i preseljava se u Crnu Goru gdje mogu nastaviti koristiti šminku i nastaviti s poslovanjem s kuponima kako bi izbjegli


Kraljice kupona  cijeli film
Kraljice kupona  cijeli film na hrvatskom
Kraljice kupona  cijeli film sa prevodom
gledaj Kraljice kupona  2020 cijeli film
gledaj Kraljice kupona  2020 cijeli film online
Kraljice kupona  2021 Online film its prevodom
Kraljice kupona  2021 Prevodom
Kraljice kupona  2021 Online 4k Quality
Kraljice kupona  2021 Streaming HD video
Kraljice kupona  2021 Full-Movies
Kraljice kupona  2021 Movie Releases
Watch Movies Online for Free in 2021
Kraljice kupona  2021 FullMovie Online
Kraljice kupona  2021 full Movie Watch Online
Kraljice kupona  2021 full English Full Movie
Kraljice kupona  2021 full English Film
Kraljice kupona  2021 full Movie sub France
Kraljice kupona  2021 English Full Movie,
Kraljice kupona  2021 Full Movie Eng Sub
Kraljice kupona  2021 full Movie subtitle
Kraljice kupona  2021 full Movie spoiler
Kraljice kupona  2021 full Film Online
Kraljice kupona  2021 full Movie stream free


❏ STREAMING MEDIA ❏

Streaming media is multimedia that is constantly received by and presented to an end-user while being delivered by a provider. The verb to stream refers to the process of delivering or obtaining media in this manner.[clarification needed] Streaming refers to the delivery method of the medium, rather than the medium itself. Distinguishing delivery method from the media distributed applies specifically to telecommunications networks, as most of the delivery systems are either inherently streaming (e.g. radio, television, streaming apps) or inherently non-streaming (e.g. books, video cassettes, audio CDs). There are challenges with streaming content on the Internet. For example, users whose Internet connection lacks sufficient bandwidth may experience stops, lags, or slow buffering of the content. And users lacking compatible hardware or software systems may be unable to stream certain content.

Live streaming is the delivery of Internet content in real-time much as live television broadcasts content over the airwaves via a television signal. Live internet streaming requires a form of source media (e.g. a video camera, an audio interface, screen capture software), an encoder to digitize the content, a media publisher, and a content delivery network to distribute and deliver the content. Live streaming does not need to be recorded at the origination point, although it frequently is.

Streaming is an alternative to file downloading, a process in which the end-user obtains the entire file for the content before watching or listening to it. Through streaming, an end-user can use their media player to start playing digital video or digital audio content before the entire file has been transmitted. The term “streaming media” can apply to media other than video and audio, such as live closed captioning, ticker tape, and real-time text, which are all considered “streaming text”.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments