[Filmovita] Mali šef: Obiteljski posao (2021) Filmovi Online sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Mali šef: Obiteljski posao  cijeli film,Mali šef: Obiteljski posao  cijeli film na hrvatskom,Mali šef: Obiteljski posao  cijeli film sa prevodom,gledaj Mali šef: Obiteljski posao  2020 cijeli film,gledaj Mali šef: Obiteljski posao  2020 cijeli film online | online filmovi Mali šef: Obiteljski posao  bez registracije.


▷ 'Gledati!' Kino ► ► Mali šef: Obiteljski posao  Online sa Prevodom

Mali šef: Obiteljski posao  ceo film, Mali šef: Obiteljski posao  gledaj online, Mali šef: Obiteljski posao  film online sa prevodom, Mali šef: Obiteljski posao  film sinhronizovano na srpski, Mali šef: Obiteljski posao  srbija,

Mali šef: Obiteljski posao  2021 ceo film sa prevodom

Boss Baby: Family Business (na drugim teritorijima poznat kao The Boss Baby 2) američka je kompjuterski animirana komedija iz 2021. godine labavo zasnovana na slikovnici iz 2010. The Boss Baby i njenom nastavku iz 2016, Bossier Baby Marle Frazee, u produkciji DreamWorksa Animacija, a distribuira ga Universal Pictures. Drugi dio franšize The Boss Baby i nastavak filma iz 2017. godine, film je režirao Tom McGrath, prema scenariju Michaela McCullersa s pričom McGrath -a i McCullersa, a glumi glasove Aleca Baldwina, Jamesa Marsdena, Amy Sedaris, Ariana Greenblatt, Jeff Goldblum, Eva Longoria, Jimmy Kimmel i Lisa Kudrow. Radnja prati sada već odraslu braću Templeton (Baldwin i Marsden) koji se ponovno okupljaju nakon što je nova Boss Baby (Sedaris) zatražila njihovu pomoć kako bi spriječila profesora (Goldblum) u brisanju djetinjstva diljem svijeta.

Planovi za nastavak Boss Baby najavljeni su u svibnju 2017., a McGrath se vratio režiji. Animacija je započela u DWA Glendale, a dio produkcijske imovine posuđen je od Meduza Slike, a glasovna gluma radila se na daljinu zbog pandemije COVID-19.

Film je kino prikazivan u Sjedinjenim Državama 2. srpnja 2021. godine na tradicionalnim i odabranim lokacijama RealD 3D i Dolby Cinema, u izdanju Universal Pictures; također je 60 dana streamao na plaćenim nivoima Pauna. Film je u cijelom svijetu zaradio 118 milijuna dolara, a kritičari Rotten Tomatoesa konsenzusom su ga nazvali "bezbolnom zabavom za djecu".

 
IZVORNO IME: The Boss Baby: Family Business
REDATELJ: Tom McGrath  |  ŽANR: animirani
ULOGE: Luka Peroš, Ronald Žlabur, Mila Elegović, Ervin Baučić, Marko Makovičić, Hana Hegedušić
TRAJANJE FILMA: 107 min  |  GODINA: 2021  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 16.09.2021

SADRŽAJ FILMA:
Smješteno 30 godina nakon događaja u prvom filmu, [4] Tim Templeton sada je potpuno odrastao i živi sa suprugom Carol i njihove dvije kćeri, osmogodišnjom Tabithom i dojenčadi Tinom. Timov mlađi brat Ted Jr. sada je uspješan izvršni direktor i nikad ga nema, umjesto toga šalje raskošne darove Timu i njegovoj obitelji. Tabitha se pokazuje odraslijim ponašanjem i jedne noći dok se obeshrabreni Tim pita o osobi kakva mu postaje kći, čuje nešto iz Tinine sobe. Otkriva da je Tina Boss Baby, baš kao što je Ted nekoć bio, te da joj je dodijeljeno da dovede Teda tamo na posebnu misiju. Tim odbija nazvati, rekavši da nikada neće doći, te potiče Tinu da se vrati na spavanje. Međutim, Tina ostavlja lažnu govornu poštu za Teda, mameći ga u kuću Templetona.

Sljedećeg jutra stiže Ted i Tim mu pokušava objasniti da je Tina Boss Baby. Tina se Tedu otkriva kao Boss Baby i daje im obje čarobne dude da posjete BabyCorp. Tina upoznaje braću s novom formulom koja će im omogućiti da se 48 sati vrate u djecu kako bi otišli na tajno u Tabithinu školu i shvatili što dr. Erwin Armstrong, osnivač i ravnatelj škole, planira iza leđa roditelja .

U školi, Tim, sada već kao stari, prati Tabithu u njezin razred, dok je dijete Ted smješteno s drugim bebama. Ted okuplja bebe kako bi mu pomogao da izađe iz igraonice kako bi mogao otići u Armstrongov ured istražiti. Tim pokušava biti poslan i u ravnateljev ured tako što ometa predavanje, ali umjesto toga stavlja ga u "Okvir" na čekanje. Ted otkriva da je Armstrong zapravo i beba, koja je pobjegla od kuće nakon što je shvatila da je pametnija od svojih roditelja te sada zarađuje stvarajući popularne aplikacije za telefon. Njegov konačni plan je riješiti se svakog roditelja na dan B, tako da oni više ne mogu djeci govoriti što im je činiti. Nakon što se nisu uspjeli domoći BabyCorpa i vidjeli da se braća ponovno razdvajaju, Tina pokazuje da prestaje i kaže da će sami dovršiti misiju.

U noći blagdanskog izbora, na kojem bi Tabitha trebala pjevati solo, braća i Tina planiraju otkriti Armstronga kao prijevaru. Međutim, saznaju da će se B-Day dogoditi te noći putem Armstrongove nove aplikacije, QT-Snap, koja će roditelje hipnotizirati u bezumne zombije. Tim i Teda hvataju Armstrongove bebe nindže i stavljaju ih u Kutiju koja se polako počinje puniti vodom. Tabitha pjeva svoj solo, no kad vidi da se Tim nije pojavio kako je obećao, s plačem bježi s pozornice. Tješi je Tina koja otkriva njezin identitet i svoju misiju. Tabitha pristaje pomoći svojoj mlađoj sestri dolaskom na poslužitelj i gašenjem QT-Snapa prije nego što se pojavi u cijelom svijetu. Ted je u stanju pozvati Precious, Tabithinog ponija za kućne ljubimce, u školu dok ih izvlači iz kutije.

Tim i Ted prvi stižu do poslužitelja, ali ih zaustavlja Armstrong, koji poziva zombi roditelje za sigurnosnu kopiju. Dok ih braća suzdržavaju dok se formula počne trošiti, Tina i Tabitha prilaze poslužitelju. Tabitha može upasti i povući zaslon za isključivanje, ali tipkovnicu uništava Armstrong. Sestre su zatim pokrenule vulkan sa slatkišima koristeći Mentos i sodu, uništivši poslužitelje i sve roditelje vratile u normalu. Tina tada otkriva da nikada nije napustila BabyCorp te da je ponovno okupljanje Tima i Teda njezina prava misija. Cijela obitelj Templeton okuplja se na proslavi Božića, dok se Armstrong vraća svojoj obitelji.


Mali šef: Obiteljski posao  cijeli film
Mali šef: Obiteljski posao  cijeli film na hrvatskom
Mali šef: Obiteljski posao  cijeli film sa prevodom
gledaj Mali šef: Obiteljski posao  2020 cijeli film
gledaj Mali šef: Obiteljski posao  2020 cijeli film online
Mali šef: Obiteljski posao  2021 Online film its prevodom
Mali šef: Obiteljski posao  2021 Prevodom
Mali šef: Obiteljski posao  2021 Online 4k Quality
Mali šef: Obiteljski posao  2021 Streaming HD video
Mali šef: Obiteljski posao  2021 Full-Movies
Mali šef: Obiteljski posao  2021 Movie Releases
Watch Movies Online for Free in 2021
Mali šef: Obiteljski posao  2021 FullMovie Online
Mali šef: Obiteljski posao  2021 full Movie Watch Online
Mali šef: Obiteljski posao  2021 full English Full Movie
Mali šef: Obiteljski posao  2021 full English Film
Mali šef: Obiteljski posao  2021 full Movie sub France
Mali šef: Obiteljski posao  2021 English Full Movie,
Mali šef: Obiteljski posao  2021 Full Movie Eng Sub
Mali šef: Obiteljski posao  2021 full Movie subtitle
Mali šef: Obiteljski posao  2021 full Movie spoiler
Mali šef: Obiteljski posao  2021 full Film Online
Mali šef: Obiteljski posao  2021 full Movie stream free


❏ STREAMING MEDIA ❏

Streaming media is multimedia that is constantly received by and presented to an end-user while being delivered by a provider. The verb to stream refers to the process of delivering or obtaining media in this manner.[clarification needed] Streaming refers to the delivery method of the medium, rather than the medium itself. Distinguishing delivery method from the media distributed applies specifically to telecommunications networks, as most of the delivery systems are either inherently streaming (e.g. radio, television, streaming apps) or inherently non-streaming (e.g. books, video cassettes, audio CDs). There are challenges with streaming content on the Internet. For example, users whose Internet connection lacks sufficient bandwidth may experience stops, lags, or slow buffering of the content. And users lacking compatible hardware or software systems may be unable to stream certain content.

Live streaming is the delivery of Internet content in real-time much as live television broadcasts content over the airwaves via a television signal. Live internet streaming requires a form of source media (e.g. a video camera, an audio interface, screen capture software), an encoder to digitize the content, a media publisher, and a content delivery network to distribute and deliver the content. Live streaming does not need to be recorded at the origination point, although it frequently is.

Streaming is an alternative to file downloading, a process in which the end-user obtains the entire file for the content before watching or listening to it. Through streaming, an end-user can use their media player to start playing digital video or digital audio content before the entire file has been transmitted. The term “streaming media” can apply to media other than video and audio, such as live closed captioning, ticker tape, and real-time text, which are all considered “streaming text”.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments