[Filmovita] ZA SMRT NEMA VREMENA (2021) Filmovi Online sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

ZA SMRT NEMA VREMENA  cijeli film,ZA SMRT NEMA VREMENA  cijeli film na hrvatskom,ZA SMRT NEMA VREMENA  cijeli film sa prevodom,gledaj ZA SMRT NEMA VREMENA  2020 cijeli film,gledaj ZA SMRT NEMA VREMENA  2020 cijeli film online | online filmovi ZA SMRT NEMA VREMENA  bez registracije.


▷ 'Gledati!' Kino ► ► ZA SMRT NEMA VREMENA  Online sa Prevodom

ZA SMRT NEMA VREMENA  ceo film, ZA SMRT NEMA VREMENA  gledaj online, ZA SMRT NEMA VREMENA  film online sa prevodom, ZA SMRT NEMA VREMENA  film sinhronizovano na srpski, ZA SMRT NEMA VREMENA  srbija,

ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 ceo film sa prevodom

No Time to Die je špijunski film 2021. i 25. u seriji o Jamesu Bondu u produkciji Eon Productions. U njegovu petom i posljednjem izlasku glumi Daniel Craig kao izmišljeni britanski agent MI6 James Bond. Režira ga Cary Joji Fukunaga po scenariju Neala Purvisa, Roberta Wadea, Fukunage i Phoebe Waller-Bridge. Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Rory Kinnear i Ralph Fiennes ponavljaju svoje uloge iz prethodnih filmova, a glume i Rami Malek, Lashana Lynch, Billy Magnussen, Ana de Armas, David Dencik i Dali Benssalah. U ovom filmu Bonda, koji je napustio aktivnu službu u MI6, CIA je regrutirala da pronađe otetog znanstvenika, što dovodi do obračuna sa moćnim protivnikom.

Razvoj je započeo 2016. To je prvi film o Bondu koji je distribuirala tvrtka Universal Pictures, koja je stekla međunarodna prava na distribuciju nakon isteka ugovora Sony Picturesa nakon objavljivanja Spectrea 2015. Podružnica Metro-Goldwyn-Mayera United Artists Releasing drži prava za Sjevernu Ameriku, kao i za digitalna i televizijska prava širom svijeta; Universal također ima svjetska prava na fizičke kućne medije. Danny Boyle izvorno je bio angažiran za režiju i koautor scenarija s Johnom Hodgeom. Obojica su otišli zbog kreativnih razlika u kolovozu 2018., a Fukunaga je najavljena kao Boyleova zamjena mjesec dana kasnije. Većina glumačke ekipe prijavila se do travnja 2019. Glavne fotografije bile su od travnja do listopada 2019. pod radnim naslovom Bond 25. Konačni naslov objavljen je u kolovozu 2019. godine.

No Time to Die imao je svjetsku premijeru u Royal Albert Hallu u Londonu 28. rujna 2021., a u kina je izašao 30. rujna 2021. u Velikoj Britaniji i 8. listopada 2021. u Sjedinjenim Državama, nakon što je odgođen zbog Boyleova odlaska i kasnije pandemijom COVID-19. Film je dobio općenito pozitivne kritike, a mnogi ga navode kao prikladan zaključak za Craigovo vrijeme Bonda, a zaradio je 330 milijuna dolara diljem svijeta, što ga čini osmim filmom s najvećom zaradom 2021.

 
IZVORNO IME: No Time To Die
REDATELJ: Cary Joji Fukunaga  |  ŽANR: akcija
ULOGE: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes
TRAJANJE FILMA: 163 min  |  GODINA: 2021  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 30.09.2021

SADRŽAJ FILMA:
Mlada Madeleine Swann svjedoči ubojstvu svoje majke od strane Lyutsifer Safin u neuspješnom pokušaju da ubije svog oca gospodina Whitea. Madeleine puca u Safin dok je traži, ali on preživljava. Madeleine bježi na obližnje zaleđeno jezero i pada kroz led, ali Safin je spašava.

Nakon zarobljavanja Ernsta Stavra Blofelda, Madeleine je u Materi s Jamesom Bondom. Prividni ubojice zasjedu Bonda kad posjeti grobnicu Vesper Lynd. Iako su Bond i Madeleine svladali ubojice, Bond vjeruje da ga je Madeleine izdala unatoč svojim molbama i napušta je.

Pet godina kasnije, znanstvenik MI6 Valdo Obruchev otet je iz laboratorija MI6. Odobren od M, Obruchev je razvio "Project Heracles", biološko oružje koje sadrži nanobote koji se dodiruju kao virus i kodirani su u DNK pojedinca, čineći ga smrtonosnim za metu, ali bezopasnim za druge. Bond se povukao na Jamajku, gdje ga kontaktira agent CIA -e Felix Leiter sa svojim kolegom Loganom Ashom. Leiter traži pomoć u pronalaženju Obručeva, ali Bond to odbija. Iste večeri Bond nailazi na Nomija, agenta MI6 i njegovog nasljednika kao novog 007. Budući da ga je Nomi obavijestila o "projektu Herakle", Bond kasnije pristaje pomoći Leiteru.

Bond odlazi na Kubu i upoznaje Palomu, agenta CIA -e koji radi s Leiterom. Bond i Paloma infiltriraju se na sastanak Spectre za Blofeldov rođendan kako bi dohvatili Obručeva. Još uvijek zatvoren u Belmarshu, Blofeld koristi bestjelesno "bioničko oko" da vodi sastanak i naredi svojim članovima da ubiju Bonda "nanobotskom maglom". Umjesto toga, magla ubija sve članove Spectrea, budući da je Obruchev reprogramirao nanobote kako bi ih zarazio po Safinovoj naredbi. Bond zarobi Obrucheva prije nego što upozna Leitera i Ash, ali otkriveno je da je Ash dvostruki agent koji radi za Safina dok ubija Leitera i bježi s Obruchevom.

Moneypenny i Q dogovaraju sastanak između Bonda i Blofelda u zatvoru kako bi pokušali locirati Obručeva. Safin posjećuje i prisiljava Madeleine da se inficira dozom nanobota da ubije Blofelda, budući da je u kontaktu s njim od njegovog zatvora. Kad Bond naiđe na Madeleine u Blofeldovoj zatvorskoj ćeliji, dodirne je i nesvjesno se inficira prije nego što ode. Blofeld priznaje Bondu da je postavio zasjedu na Vesperinom grobu kako bi se pojavio kao da ga je Madeleine izdala. Bond reagira napadajući Blofelda, nenamjerno uzrokujući da ga nanoboti zaraze i ubiju.

Bond prati Madeleine do njenog djetinjstva u Norveškoj i saznaje da ima petogodišnju kćer po imenu Mathilde, za koju Madeleine tvrdi da nije njegova. Madeleine kaže Bondu da je, kada je Safin bio dječak, njegove roditelje ubio njezin otac po Blofeldovoj naredbi. Safin se od tada tražio osvetu. Nakon što je ubio Blofelda i uništio Spectre, Safin nastavlja divljanje s Ashom i njihovom pratnjom u potrazi za Bondom, Madeleine i Mathilde. Iako Bond ubija Asha i njegove razbojnike, Safin zarobljava Madeleine i Mathilde.

Q omogućuje Bondu i Nomi da se infiltriraju u Safinovo sjedište smješteno u bazi Drugoga svjetskog rata na otoku između Japana i Rusije. Unutra otkrivaju da je baza pretvorena u tvornicu nanobota, gdje Obruchev masovno proizvodi tehnologiju, pa je Safin može osloboditi globalno kako bi ubio milijune ljudi i uspostavio novi svjetski poredak. Bond ubija mnoge Safinove ljude, dok Nomi ubija Obručeva gurnuvši ga u kadu za nanobote. Nakon spašavanja Madeleine i Mathilde, Bond ih tjera da pobjegnu s Nomi s otoka, dok on ostaje da otvori vrata silosa otpornih na eksploziju, što bi omogućilo raketni udar HMS Dragon da uništi tvornicu.

Bond ubija Safinove preostale ljude prije nego što se suoči sa samim Safinom; bore se, a Safin upuca Bonda prije nego što ga inficira bočicom koja sadrži nanobote programirane da ubiju Madeleine i Mathilde. Unatoč ozljedama, Bond ubija Safina i otvara silose. Govoreći radio s Madeleine, Bond joj govori da je voli i potiče je da nastavi bez njega, a Madeleine potvrđuje da je Mathilde njegova kći dok se Bond oprašta. Bond prihvaća njegovu sudbinu dok projektili pogađaju otok, uništavajući tvornicu nanobota i ubijajući ga.

U MI6, M, Moneypenny, Q, Tanner i Nomi piju u Bondovo sjećanje. Madeleine vodi Mathilde do Matere i počinje joj pričati o njezinu ocu, Jamesu Bondu.


ZA SMRT NEMA VREMENA  cijeli film
ZA SMRT NEMA VREMENA  cijeli film na hrvatskom
ZA SMRT NEMA VREMENA  cijeli film sa prevodom
gledaj ZA SMRT NEMA VREMENA  2020 cijeli film
gledaj ZA SMRT NEMA VREMENA  2020 cijeli film online
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 Online film its prevodom
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 Prevodom
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 Online 4k Quality
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 Streaming HD video
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 Full-Movies
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 Movie Releases
Watch Movies Online for Free in 2021
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 FullMovie Online
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 full Movie Watch Online
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 full English Full Movie
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 full English Film
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 full Movie sub France
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 English Full Movie,
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 Full Movie Eng Sub
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 full Movie subtitle
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 full Movie spoiler
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 full Film Online
ZA SMRT NEMA VREMENA  2021 full Movie stream free


❏ STREAMING MEDIA ❏

Streaming media is multimedia that is constantly received by and presented to an end-user while being delivered by a provider. The verb to stream refers to the process of delivering or obtaining media in this manner.[clarification needed] Streaming refers to the delivery method of the medium, rather than the medium itself. Distinguishing delivery method from the media distributed applies specifically to telecommunications networks, as most of the delivery systems are either inherently streaming (e.g. radio, television, streaming apps) or inherently non-streaming (e.g. books, video cassettes, audio CDs). There are challenges with streaming content on the Internet. For example, users whose Internet connection lacks sufficient bandwidth may experience stops, lags, or slow buffering of the content. And users lacking compatible hardware or software systems may be unable to stream certain content.

Live streaming is the delivery of Internet content in real-time much as live television broadcasts content over the airwaves via a television signal. Live internet streaming requires a form of source media (e.g. a video camera, an audio interface, screen capture software), an encoder to digitize the content, a media publisher, and a content delivery network to distribute and deliver the content. Live streaming does not need to be recorded at the origination point, although it frequently is.

Streaming is an alternative to file downloading, a process in which the end-user obtains the entire file for the content before watching or listening to it. Through streaming, an end-user can use their media player to start playing digital video or digital audio content before the entire file has been transmitted. The term “streaming media” can apply to media other than video and audio, such as live closed captioning, ticker tape, and real-time text, which are all considered “streaming text”.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments