Gledaj Društvena dilema (2020) cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Srpski Online Sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Društvena dilema filmovi sa prevodom (2020) u HD formatu! Gledaj Društvena dilema filmove online potpuno besplatno Strani i filmovi sa prevodom hrvatski i srpski 

Gledajte mogu gledati Društvena dilema filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/3DuU4pP

Gledajte Društvena dilema Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


Društvena dilema (2020) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Društvena dilema , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Društvena dilema?
Društvena dilema američki je dokumentarni film 2020. godine u režiji Jeffa Orlowskog, scenarista Orlowskog, Davisa Coombea i Vickie Curtis. Ovaj dokumentarac pruža duboki uvid u to kako dizajn društvenih medija potiče ovisnost, manipulira stavovima, emocijama i ponašanjem ljudi te širi teorije zavjere i dezinformacije kako bi se povećala dobit. Film također ispituje utjecaj društvenih medija na mentalno zdravlje (uključujući mentalno zdravlje adolescenata i porast stope samoubojstava adolescenata).

 


Kada je pušten Društvena dilema?
Društvena dilema premijerno je prikazana na Sundance Film Festivalu 2020. 26. siječnja 2020., a objavljena je na Netflixu 9. rujna 2020. [1] Dokumentarac se nastavio gledati u 38.000.000 domova u prvih 28 dana objavljivanja. [2] Dobio je 7 nominacija za 73. nagradu Emmy 2021. godine.

 


Pročitajte zaplet iz filma Društvena dilema        
Film zalazi u tehnike manipulacije za koje tvrdi da ih društvene mreže koriste kako bi ovisile o svojim korisnicima, te psihologiju koja se koristi za postizanje tog cilja. Ispitanici navode da to često dovodi do povećane depresije i povećane stope samoubojstava među tinejdžerima i mladim odraslim osobama. [4]

Orlowski koristi glumačku ekipu kako bi to prikazao u dramatizaciji. Ben, tinejdžer (kojeg glumi Skyler Gisondo), polako pada na ove taktike manipulacije i dublje zaroni u ovisnost o društvenim mrežama.

Dotakne se opasnost od umjetne inteligencije i lažnih vijesti. Tristan Harris tvrdi da je ovo "poslovni model dezinformacija za profit" i da tvrtke zarađuju više dopuštajući da "neregulirane poruke dopiru do bilo koga po najboljoj cijeni". Wikipedia se spominje kao neutralni krajolik koji svim korisnicima prikazuje potpuno iste podatke bez da ih kurira ili unovčava.

Ispitanici su ponovili strah od uloge umjetne inteligencije u društvenim medijima i utjecaja ovih platformi na društvo, tvrdeći da se "nešto mora promijeniti".

 

 

Gledajte Društvena dilema (2020) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Društvena dilema (2020 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2020 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Društvena dilema (2020 ) HDRip
Društvena dilema (2020 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Društvena dilema (2020 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Društvena dilema (2020 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Društvena dilema  filmovi sa prevodom online
Društvena dilema  filmovi sa prevodom 2020 
Društvena dilema  filmovi sa prevodom na hrvatski
Društvena dilema  filmovi sa prevodom besplatni
Društvena dilema  filmovi sa prevodom hd
Društvena dilema  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments